Waarom komen cliënten bij MC

Waarom komen cliënten bij MC

Hulp voor het hele gezin

Wat willen jullie samen bereiken, als gezin? En ieder gezinslid voor zichzelf? Dat bespreken we met elkaar. Daarna bieden wij de hulp die jullie nodig hebben. Niet meer en niet minder. Wij helpen ook altijd tijdelijk. Totdat jullie zelf weer verder kunnen.

Gespecialiseerde zorg

Maatwerk-Coach helpt mensen met een licht verstandelijke beperking en/ of mensen met ernstige gedragsproblematiek en/ of complexe psychiatrische problematiek. We zijn er voor jongvolwassenen en voor hun ouders of voor volwassenen. We helpen met heel veel dingen. Bijvoorbeeld: zelfstandig leren wonen of beter leren omgaan met emoties. We geven antwoord op elke vraag. Jij bepaalt jouw eigen doelen. We bespreken samen wat jouw doelen zijn en hoe wij kunnen helpen. We zijn er, totdat je weer zonder ons verder kan.

Hulp voor (jong) volwassenen

Maatwerk-Coach helpt elke (jong) volwassene zoals hij of zij zelf wil. Met het vinden van een dagbesteding bijvoorbeeld, of woonruimte. Of leren omgaan met geld en de administratie.
We begrijpen dat jong (volwassenen) het liefst zelfstandig leven, op hun eigen plek. Daarbij denken wij graag mee. Samen bouwen we aan een mooie toekomst.

 

Phone: 06-27507199
Prins Clausstraat 56, 7681 XG Vroomshoop